Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Виноградівські та мукачівські поліцейські затримали трьох наркоманів

Виноградівські та мукачівські поліцейські затримали трьох наркоманів

Цієї ночі екіпаж патрульної поліції в Мукачеві на узбіччі перехресть вулиць І.Франка-Київська помітили припаркований автомобіль марки «Volkswagen Passat». Патрульні підійшли до водія, аби поцікавитися чи потрібна йому якась допомога. Але поведінка водія  була дивною. Він та ще один пасажир, які сиділи в авто, надто непокоїлися. Причина клопоту стала зрозумілою поліцейським згодом, коли з’ясувалося, що водій перебуває у стані сп’яніння, а при собі він мав згортки з вмістом білої кристалічної речовини (0,5 грамів). Речовина схожа на амфетамін та пакет з речовиною схожою на марихуану (10 грамів). Пізніше в автомобілі поліцейські виявили й електронні ваги.

ВІДЕО ДНЯ

Водій та пасажир – місцеві мешканці 22-ох та 23-ох років. Молодики вже притягалися до відповідальності за зберігання наркотиків. Вилучені речовини направлені на дослідження. На водія складено адмінпротокол за статтею 130КУпАП (Керування транспортними засобами у стані алкогольного,наркотичного чи іншого сп’яніння), а за фактом зберігання наркотичної речовини відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України, – констатує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Другий факт вилучення зілля трапився 25 березня о 21:30 під час проведення обшуку помешкання непрацюючого 40-річного мешканця села Велика Копаня Виноградівського району. Обшук проводили в рамках вже існуючої кримінальної справи. Вдома у підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили 2 сірникові коробки, прозорий поліетиленовий пакет та паперовий згорток із вмістом сухої подрібненої речовини рослинного походження зовні схожої на марихуану (13 грамів). Речовину вилучено та направлено на дослідження в НДЕКЦ. Факт зберігання марихуани підозрюваний підтвердив.

Реклама

Відомості за даним фактом про зберігання наркотиків внесені до ЄРДР.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно