Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Правоохоронці затримали мукачівця, який скоїв серію крадіжок

Правоохоронці затримали мукачівця, який скоїв серію крадіжок
ВІДЕО ДНЯ

Під час проведення оперативних заходів працівниками Мукачівського відділуполіції вдалося затримати злодія, який орудував в навчальних закладах та гуртожитках.

Проникав у ці заклади зловмисник під приводом відвідин місцевих їдалень. Потім, користуючись відсутністю учнів та вчителів заходив у класи та обкрадав сумки, забираючи все цінне, – інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Реклама

Мукачівець оббирав лише вчителів, речей учнів не чіпав.

Окрім шкіл чоловік працював і в гуртожитках. Крім дрібних речей крав і велосипеди.

Реклама

«За кілька хвилин чоловік встигав скоїти крадіжку й втекти з місця пригоди. Викрадені мобілки, планшет та велосипеди реалізував серед знайомих. На сьогодні правоохоронці встановили причетність зловмисника вже до 18-ти крадіжок, – повідомив т.в.о. начальник сектору Ярослав Мартин. – Грабіжник уже тричі відбував покарання в місцях позбавлення волі за скоєння крадіжок та вживання наркотиків. Загальний стаж перебування у в’язниці 9 років».

Востаннє крадій вийшов з в’язниці у кінці 2015 року. Сам же зловмисник пояснює, що крав, щоб вижити, а частину грошей, з реалізованих крадених товарів, віддавав співмешканці. Та й не здогадувалася, що чоловік утримує родину в злочинний спосіб.

Наразі чоловік затриманий. За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за  ч.1 статті 185 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку тепер загрожує  до трьох років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно