Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За відмову позичити гроші, в Києві жорстоко вбили хлопця із Закарпаття

За відмову позичити гроші, в Києві жорстоко вбили хлопця із Закарпаття

18 березня в Києві зарізали 25-річного уродженця Закарпаття. Труп квартиранта виявила господиня квартири. На тілі потерпілого експерти нарахували близько 30 колото-різаних ран.

ВІДЕО ДНЯ

Ввечері до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення, що в квартирі на вулиці Анни Ахматової виявлено труп молодого чоловіка. За вказаною адресою негайно виїхала патрульна поліція і слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь.

На місці події до поліцейських звернулася господиня квартири. Вона розповіла, що напередодні до неї зателефонував 30-річний приятель її квартиранта. Він в останні дні не міг додзвонитися до нього, а тому попросив жінку відкрити будинок своїми ключами, адже підозрював, що могло трапитися нещастя. Коли вони з хазяйкою потрапили в приміщення, виявили труп 25-річного орендаря з численними ранами. Після цього викликали поліцію. Згодом з’ясувалося, що з двору також зник автомобіль вбитого.

Реклама

Вчора поліція затримала злочинця. Виявилося, що в день вбивства до хлопця знайомий приходив і просив велику суму грошей у борг. Не отримавши бажаного, чоловік схопив ніж і наніс поранення. Після цього, він забрав 5 тисяч, ключі від іномарки і дременув у Миколаїв.

Як повідомили виданню у поліції м. Києва, чоловікові загрожує довічне ув’язнення. На даний момент відкрито кримінальне провадження за двома статтями КК України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно