Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Громадяни Афганістану та Бангладешу визнали у суді, що переправляли нелегалів за кордон

Громадяни Афганістану та Бангладешу визнали у суді, що переправляли нелегалів за кордон

До Ужгородського міськрайонного суду надійшла угода про визнання винуватості громадянином Республіки Афганістан, що фактично проживає в місті Мукачеві, і який своїми злочинними діями організував, керував та сприяв незаконному переправленню через державний кордон трьох громадян Афганістану.

ВІДЕО ДНЯ

З метою реалізації вказаного злочинного наміру обвинувачений вступив у злочинний зговір з уродженцем Республіки Бангладеш. Винайнявши автомобіль-таксі, обвинувачені здійснили приховану доставку нелегальних мігрантів в прикордонну зону (на територію Закарпатської області) зі Львова, – інформує прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Однак, завершити злочинний умисел вказаним особам не вдалося: нелегальні мігранти були затримані на ділянці відділу прикордонної служби «Лужанка».

Реклама

Разом з тим, громадянин Республіки Бангладеш, під час проведення досудового розслідування, вдруге прийняв участь в незаконному переправленні нелегалів – сімох громадян Сомалі – через державний кордон України. Щоправда і цього разу безуспішно: сомалійці були затримані за три кілометри до словацького кордону.

Обвинувачені вину в інкримінованому злочині беззастережно визнали, щиро розкаялися та сприяли розкриттю злочину. Прокурор, в судовому засіданні, просив затвердити й призначити визначену в угоді міру покарання.

Реклама

Тому, суд, перевіривши законність укладеної між обвинуваченими та прокурором угоди, призначив покарання у вигляді 5-ти років позбавлення волі, з іспитовим строком – три роки. У разі продовження злочинної діяльності – громадянина Республіки Афганістану та Бангладеш буде ізольовано від суспільства щонайменше на 5-ть років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно