Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Мукачівські прикордонники посилюють охорону українсько-румунського кордону

Мукачівські прикордонники посилюють охорону українсько-румунського кордону

В зв’язку з активізацією на українсько-румунській ділянці кордону протиправної діяльності пов’язаної з незаконним переміщенням через державний кордон тютюнових виробів, правоохоронцями Мукачівського загону вживаються активні заходи щодо нарощування сил та засобів у боротьбі з цим негативним явищем. Наразі збільшено кількість прикордонних нарядів за рахунок використання резервів. Прикордонникидіятимутьрішуче в межах законних повноважень. Окрім ділянки «зеленого кордону», мобільні групи будуть також залучатися до посилення контролю та несення служби в пунктах пропуску  з метою виявленняосіб та організаторів незаконного переправлення заборонених товарів та предметів через державний кордон.

ВІДЕО ДНЯ

В рамках стабілізації обстановки та посилення заходів по виявленню протиправних груп, на ділянках відділів прикордонної служби, на яких здійснюється охорона українсько-румунської ділянки державного кордону, організовано взаємодію з місцевими органами поліції, міжрайонними відділами СБУ, органами місцевого самоврядування та громадських формувань, – повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Заходи по протидії незаконному переміщенню через українсько-румунський кордон тютюнових виробів проводяться у взаємодії з румунськими колегами. Деталі щодо їх здійснення обговорили під час проведення прикордонно-представницької зустрічі, яка відбулася на днях у пункті пропуску «Солотвино». Зокрема, сторони обговорили та визначили найбільш загрозливі напрямки можливої протиправної діяльності, на яких необхідно зосередити основні зусилля. В ході зустрічі також було погоджено план спільних дій та порядку передачі інформації при виявленні  фактів протиправної діяльності на державному кордоні з метою можливості негайного вжиття заходів для пошуку та затримання правопорушників.

Реклама

Проведення подібних спільних заходів  сприятиме підвищенню ефективності та наближенню нашої країни до Європейських стандартів охорони кордону.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно