Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За крадіжки електроенергії закарпатці оштрафовані на 200 тисяч гривень

За крадіжки електроенергії закарпатці оштрафовані на 200 тисяч гривень

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 28 березня по 1 квітня поточного року працівниками Товариства виявлено 47 фактів крадіжок електричної енергії.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, було складено 40 Актів про порушення Правил серед населення та 7 Актів – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо), – стверджує прес-служба ПАТ "Закарпаттяобленерго".

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено у Тячівському районі (7 порушень). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом впливу на роботу приладу обліку (гальмування диску електролічильника), пошкодження останнього та за допомогою пошкодження та зриву пломб на приладі обліку. Також частим порушення було самовільне підключення через електролічильник.

Реклама

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи-підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 4-х районах, із яких найбільше в Ужгородському районі (3 випадки). При цьому найпопулярнішим порушенням (у 5-ти випадках із 7-ми) залишається втручання в роботу приладу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження цілісності корпусу лічильника, розбите скло та інше). 

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 378,18 тис. грн., із яких:

Реклама

– у побуті – на суму 205,99 тис. грн;

– у юридичному секторі – на суму 172,19 тис. грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно