Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Суд зобов’язав ужгородця-контрабандиста сплатити штраф

Суд зобов’язав ужгородця-контрабандиста сплатити штраф

Суддею Ужгородського міськрайонного суду притягнуто до адміністративної відповідальності ужгородця, який намагався перевезти понад півтори тисячі сигарет у напрямку Словаччини.

ВІДЕО ДНЯ

Наприкінці листопада минулого року, під час проходження мешканцем міста Ужгород митного контролю, в автомобілі останнього було виявлено 1520 пачок сигарет. Тютюнові вироби були без відповідних акцизних марок й знаходилися в спеціально виготовлених тайниках: в ніші для переміщення запасного колесу, за декоративною обшивкою багажного відсіку та в конструктивних порожнинах задніх й переднього сидіння, – констатує прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Таким чином, ужгородець вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон, з приховуванням від митного контролю, шляхом використанням спеціально виготовлених сховищ. Щоправда вину у вказаному порушник визнав лише частково: факт виготовлення спеціальних тайників у автомобілі – заперечив.

Реклама

Відтак, судом, ужгородця визнано винним у порушенні митних правил та накладено стягнення у розмірі 15-ти тисяч гривень. Крім того, на користь держави, постановою суду, конфісковано півтори тисячі пачок тютюнових виробів й транспортний засіб, що використовувався для переміщення безпосереднього предмета правопорушення – автомобіль марки «Hyundai», вартість якого на момент вчинення порушення становила близько 23-х тисяч доларів США.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно