Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Непрацюючий мукачівець поцупив у адміністратора інтернет-кафе 100 доларів

Непрацюючий мукачівець поцупив у адміністратора інтернет-кафе 100 доларів

Із заявою про крадіжку грошей до Мукачівського відділу поліції звернулась 31-річна працівниця місцевого інтернет-кафе. Мукачівка  розповіла, що вона сховала в ячейці айбоксу свої власні гроші.

ВІДЕО ДНЯ

Пізніше, перебуваючи на роботі, вона перезавантажувала платіжний термінал, щоб усунути технічні несправності. В той момент один з відвідувачів покликав її на підмогу. Адміністратор залишила термінал відчиненим, чим і скористався крадій, викравши звідти її заховані 100 доларів, – зазначає відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Потерпіла описала усіх відвідувачів, які в той час знаходились в інтернет-клубі. Переглядаючи камери спостереження, встановлені у закладі, правоохоронці помітили молодого чоловіка, який саме й викрав гроші. Залишалось тільки встановити особу зловмисника.

Реклама

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили та затримали крадія. Ним виявився 33-річний непрацюючий мукачівець. Чоловік ранішев же притягувався до кримінальної відповідальності. Зловмисник зізнався ускоєному, крадену валюту витратив на власні потреби.

Слідчий Мукачівського відділу поліції скерував кримінальне провадження до суду за ознаками  кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення мукачівцю загрожуєдо трьох років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно