Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві пограбували будівельну фірму

У Мукачеві пограбували будівельну фірму

У Мукачеві правоохоронці затримали двох крадіїв. Із будівельної фірми, що знаходиться в м.Мукачеві, зловмисники викрали комп’ютерну техніку. Сума збитків становить близько 25 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

До чергової частини із заявою про крадіжку звернувся директор мукачівської будівельної фірми. Чоловік розповів, що вночі невідомі розбили віконне склона його фірми й викрали звідти 4 монітори з  системними  блоками, клавіатури, ноутбук тощо, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області. 

В ході оперативно-розшукових заходів мукачівські правоохоронці встановили осіб зловмисників. Ними виявилися двоє мукачівців 21-го та 24-ох років. Старший із них раніше судимий за шахрайські дії. Молодики зізналися у скоєному та  розповіли, що на крадіжку наважилися спонтанно. 

Реклама

Вночі, коли поверталися додому, старший запропонував товаришу обікрасти будівельну фірму, в якій йому не раз доводилось бувати. Менший залишився на варті, інший розбив віконне скло й поліз всередину. Звідти уже вдвох віднесли  техніку до гаража, який знаходився неподалік. Власне там правоохоронці й знайшли крадену комп’ютерну техніку.   

Речові докази вилучено. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч.3 статті 185 Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно