Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З Виноградівської лікарні втекли неповнолітні хлопці

З Виноградівської лікарні втекли неповнолітні хлопці

9 квітня о 22:40 по телефону 102 до виноградівських правоохоронців зателефонувала черговий педіатр дитячого відділення Виноградівської ЦРЛ. Жінка повідомила про те, що двоє неповнолітніх братів 12 та 15 років не повернулися з прогулянки до початку «тихої години».

ВІДЕО ДНЯ

Зі слів майора поліції сектору превентивної діяльності Виноградівського відділку Володимира Савко, який брав участь у пошуку неповнолітніх, діти пізно ввечері все-таки повернулися у лікарню, а зникли після візиту своєї мами, яка три місяці тому сама ж від них відмовилась, – стверджує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Ця сім’я проживає у Виноградові, в комунальній квартирі, яку їм виділила міська рада після слізних пікетів та мітингів мами під стінами мерії декілька років тому.

Реклама

Спочатку у них все було ніби добре. Але мама почала часто «заглядати у чарку», а через деякий час діти стали тинятися по місту. Почалися проблеми з поліцією: або діти десь щось зламають, або щось вкрадуть. В школі дітей також не часто бачили.

Виноградівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді неодноразово мав намір позбавити матір батьківських прав та забрати від неї дітей. Але вона влаштовувала у кабінетах центру справжнє «кіно», погрожуючи себе спалити. Чому ж врешті-решт сама відмовилась від дітей – незрозуміло. Можливо тому, що держава вже не виплачує «дитячі» кошти, бо діти виросли? А де материнські почуття? Мабуть, у склянці з «оковитою».

Реклама

У лікарні діти перебували тимчасово, лише щоб не опинитись на вулиці. Адже вже є рішення суду про позбавлення горе-матері батьківських прав. Дітей незабаром буде передано до спеціалізованого дитячого будинку у м. Перечин. Звісно, це не батьківська хата, але все ж краще, ніж блукати голодними по місту в пошуках їжі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно