Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Суд покарав ужгородку, яка скоїла крадіжку сім років тому

Суд покарав ужгородку, яка скоїла крадіжку сім років тому

Адвокат Віктор Машика представляв в суді інтереси Марії Василівни (ім’я змінено з етичних міркувань), яка обвинувачувалась у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою). Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

ВІДЕО ДНЯ

Оскільки кожна затримана особа має право на захист за рахунок держави, Регіональний центр з надання БВПД у Закарпатській області видав доручення Віктору Машиці для надання безоплатної вторинної правової допомоги пані Марії. Підзахисна вчинила злочин, будучи неповнолітньою, ще у 2009 році. Раніше несудима, характеризується позитивно, вину у скоєному визнала і щиро розкаялася, а також сприяла розкриттю злочину (це – пом’якшуючі обставини). Крім того, обтяжуючі обставини були відсутні, – інформує прес-служба Регіонального центру з надання БВПД у Закарпатській області.

Відтак, Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області, із застосуванням ст.69 КК України (призначення більш м’якого покарання, ніж передбачено законом) і ст.75 КК України, призначив покарання у вигляді 3 років 6 місяців позбавлення волі та звільнив підзахисну від відбування покарання з випробуванням, якщо вона протягом 2 років іспитового строку не вчинить нового злочину та виконає покладені на неї обов’язки. Інформація стосовно оскарження вироку стороною обвинувачення відсутня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно