Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Конфлікт у Великому Бичкові між прикордонниками та місцевими мешканцями: хто правий?

Конфлікт у Великому Бичкові між прикордонниками та місцевими мешканцями: хто правий?

Конфлікт у Великому Бичкові між прикордонниками та місцевими мешканцями: хто правий?

Як повідомлялось раніше, минулими вихідними у Рахівському районі стався конфлікт між місцевими мешканцями та прикордонниками, які несли службу у контрольованому прикордонному районі та намагались попередити спробу ймовірної протиправної діяльності на кордоні.

ВІДЕО ДНЯ

Протидіяти прикордонникам вийшло декілька осіб. За даним фактом стражами кордону було викликано співробітників поліції. За інформацією джерел інтернет-видання "PMG.ua", які добре обізнані в ситуації, опергрупа прибула на місце пригоди через 40 хвилин після виклику. Не потрапивши на подвір’я можливих контрабандистів, правоохоронці поспішло поїхали. Через певний час, відчувши свою безкарність, протидіяти прикордонникам зійшлось вже майже 30 агресивно налаштованих осіб, які, хапаючи прикордонників за формений одяг та озброєння, намагались своїми діями спровокувати наряд на застосування зброї.

Прикордонниками  було здійснено повторний виклик поліції. Правоохоронці, прибувши на виклик, вже без перешкод зайшли на територію конфліктної приватної ділянки.

Реклама

В даній ситуації дивною та абсолютно не вмотивованою виглядає інформація, поширена прес-службою поліції, у якій неоднозначно спростовувалася версія прикордонників. Правоохоронці чи то через забудькуватість, чи свідомо жодним словом у інформації не згадали про пошкоджений паркан через який, в принципі, за бажанням можна було перемістити контрабанду вже на інше подвір’я, яке, до слова, правоохоронцями не оглядалося.  

Однак, нам вдалось отримати відео з місця події, яке красномовно свідчить, що протистояння місцевих мешканців з прикордонниками  у Великому Бичкові все таки було.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно