Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівські прикордонники затримали двох водолазів-контрабандистів

Тячівські прикордонники затримали двох водолазів-контрабандистів

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії із правоохоронними органами європейських країн, що межують з нашою державою продовжує вживати оперативні заходи з метою протидії протиправній діяльності на держкордоні. Тісна співпраця українських прикордонників з правоохоронцями сусідніх країн сприяє підвищенню ефективності протидії злочинній діяльності, а постійний обмін інформацією дозволяє оперативно реагувати на ситуацію та своєчасно вживати превентивних заходів. Один з чергових прикладів такої взаємодії є затримання на Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

Прикордонники Мукачівського загону спільно з румунськими правоохоронцями запобігли спробі незаконного переправлення через кордон тютюнових виробів, повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Так, учора під час патрулювання прилеглої до кордону території, прикордонний наряд відділу «Тячів», на березі р. Тиса за 20 м до кордону затримав 2-х осіб в гідрокостюмах. Аби зупинити правопорушників прикордонники здійснили попереджувальний постріл. Групою реагування, яка негайно прибула до місця події, невдовзі було затримано ще двох осіб у гідрокостюмах. 

Реклама

Про факт затримання осіб, правоохоронці повідомили своїх румунських колег, які,  перевіривши підступи до кордону зі свого боку, виявили неподалік автомобіль з тютюновими виробами.

На затриманих було складено протоколи адмінправопорушення. Справу передано до суду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно