Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Прокуратура оскаржує до Вищого господарського суду рішення по справі озера «Кірпічка» в Ужгороді

Прокуратура оскаржує до Вищого господарського суду рішення по справі озера «Кірпічка» в Ужгороді

Прокуратура оскаржує до Вищого господарського суду рішення по справі озера «Кірпічка» в Ужгороді

Прокуратурою внесено касаційну скаргу до Вищого господарського суду України по "Кірпічці" у зв`язку з тим, що судами першої та апеляційної інстанції у позові прокурора відмовлено.

ВІДЕО ДНЯ

Як вже повідомлялося, прокурор м. Ужгорода 05 жовтня 2015 року звернувся до господарського суду Закарпатської області з позовом до Ужгородської міської ради, Департаменту міського господарства міської ради, ТОВ "Ужгород-Маркет" про визнання незаконними та скасування рішень міської ради від 26.01.2007 р. та від  23.11.2007 р.  в частині, щодо погодження місця розташування, будівництва зони відпочинку та надання ТОВ Ужгород-Маркет" у оренду земельної ділянки площею 6 га вартістю понад 74 млн. грн., визнання недійсним договору оренди цієї земельної ділянки та її повернення до земель Ужгородської міської ради, – зазначає прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що ця земельна ділянка, яка належить до земель рекреаційного призначення, без зміни цільового призначення, надана у оренду для комерційного використання, а саме для будівництва багатофункціонального торгово-розважального комплексу, який включає гіпермаркет, супермаркет будматеріалів, торгова галерея бутіків, кінотеатр, комп’ютерний клуб тощо.

Реклама

Окрім цього, на земельній ділянці знаходиться водойма площею 2,66 га, право користування якою у встановленому законом порядку не оформлено.

Слід зазначити, що позовні вимоги прокурора визнали і Ужгородська міська рада, і Департамент міського господарства Ужгородської міської ради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно