Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські прикордонники затримали кількох нелегалів з Азії

Закарпатські прикордонники затримали кількох нелегалів з Азії
Фото: Держприкордонслужба

Шестеро незаконних мігрантів впродовж цієї вночі затримали прикордонники Мукачівського загону в рамках проведення активної фази операції «Кордон-2016».

ВІДЕО ДНЯ

Так, прикордонники відділу «Лужанка» близько другої години ночі, отримавши інформацію від місцевого жителя про рух невідомих осіб в сторону кордону, негайно висунулись до місця ймовірного порушення кордону. Вже за декілька хвилин наряд затримав двох громадян неслов’янської зовнішності, без документів. До кордону з Угорщиною вони не дійшли 20 метрів. Затримані повідомили, що один з них є громадянином Шрі-Ланки,  а інший назвався громадянином Бангладешу. Крім того, під час проведення особистого огляду громадянина Бангладешу у його верхньому одязі було виявлено поліетиленовий пакет з речовиною білого кольору. Про даний факт прикордонники повідомили співробітників поліції  Берегівського відділення національної поліції Закарпатської області, пакет з речовиною білого кольору було вилучено для проведення експертизи, – повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Ще четверо шукачів кращого життя затримали прикордонники відділу «Косино». Затриманими виявилось молоде подружжя з Афганістану. Документів при собі вони не мали. Чоловік та дружина у небезпечну подорож взяли із собою двох малолітніх дітей двох та трьох років.  

Реклама

Зараз усіх затриманих доставлено до прикордонних підрозділів для складання процесуальних документів. Крім того, тривають заходи з пошуку та встановлення осіб причетних до організації незаконної подорожі мігрантів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно