Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Виноградівські митники конфіксували іномарку, у якій виявили 450 пачок цигарок

Виноградівські митники конфіксували іномарку, у якій виявили 450 пачок цигарок

Виноградівські митники конфіксували іномарку, у якій виявили 450 пачок цигарок

Під декоративною обшивкою даху автомобіля, в дверці багажника та у запасному колесі працівники Закарпатської митниці ДФС виявили 450 пачок цигарок.

ВІДЕО ДНЯ

Порушення митних правил зафіксовано вихідними, 23 квітня, на митному посту «Дякове», – повідомив  відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області.

Для того, щоб виявити приховані тютюнові вироби транспортний засіб довелось направити в бокс для поглибленого огляду. Адже, прямуючи з України, громадянин Румунії обрав для проходження митного контролю «зелений коридор». Відповідно до митного законодавства, обрання «зеленого коридору» вважається заявою громадянина про те, що переміщувані ним через митний кордон України товари не підлягають письмовому декларуванню, оподаткуванню митними платежами, не підпадають під встановлені законодавством заборони та/або обмеження щодо ввезення на митну територію України або вивезення за межі цієї території та свідчить про факти, що мають юридичне значення.

Реклама

У своєму поясненні іноземець вказав, що цигарки він приховав зі своїм товаришем та намагався перемістити в Румунію для подальшої реалізації.

Таким чином, громадянин скоїв дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом використання засобів, що ускладнюють виявлення таких товарів.

Реклама

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

На підставі статті 511 Митного кодексу України за складеним протоколом про порушення митних правил вилучено товари – безпосередні предмети порушення митних правил: 450 пачок цигарок «Rothmans» з фільтром, українського виробництва, з акцизними марками, вартістю понад 5 800 грн, та транспортний засіб «Volkswagen Golf» 2001 року випуску.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно