Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Одне з підприємств Закарпаття оштрафували на 88 тисяч гривень за крадіжку електроенергії

Одне з підприємств Закарпаття оштрафували на 88 тисяч гривень за крадіжку електроенергії

Одне з підприємств Закарпаття оштрафували на 88 тисяч гривень за крадіжку електроенергії

ПАТ "Закарпаттяобленерго" інформує, що за період з 18 по 22 квітня поточного року працівниками Товариства виявлено 43 факти крадіжок електричної енергії.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, було складено  32 Акти про порушення Правил серед населення та 11 Актів – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо), – інформує прес-служба ПАТ "Закарпаттяобленерго". 

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено в Міжгірському районі (6 порушень). 

Реклама

При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію за допомогою пошкодження та зриву пломб на приладі обліку (12 випадків). За останній період частим порушення стало пошкодження лічильника та вплив на роботу приладу обліку, а також підключення розеток прихованої електропроводки.

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 5-ти районах. 

Реклама

Найбільше порушень при цьому спостерігається у Міжгірському та Виноградівському районах (4 і 3 випадки відповідно). Так, найпопулярнішим порушенням стало пошкодження розрахункового засобі обліку (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше), пошкодження та зрив пломб енергопостачальника, та вплив на роботу приладу обліку з метою зміни показів останнього. 

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 299,37 тис. грн, із яких:

– у побуті – на суму 228,96 тис. грн;

Реклама

– у юридичному секторі – на суму 70,41 тис. грн.

Крім того, Львівським апеляційним господарським судом цими днями було прийнято рішення задовольнити позовні вимоги Товариства до одного з підприємств області щодо відшкодування збитків, завданих внаслідок порушення споживачем Правил, на загальну суму 88,2 тис. грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно