Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Збірна Закарпаття зі спортивного орієнтування здобули нагороди чемпіонату України

Збірна Закарпаття зі спортивного орієнтування здобули нагороди чемпіонату України

Збірна Закарпаття зі спортивного орієнтування здобули нагороди чемпіонату України
ВІДЕО ДНЯ

Вперше за останні роки збірна Закарпаття виборола нагороди на чемпіонаті країни, що проводився Міністерством молоді і спорту України. Змагання проходили на території Лубенського району Полтавської області. Участь у них взяли 425 спортсменів з більшості регіонів України. Закарпаття представляли вихованці обласного центру туризму і спорту учнівської молоді (директор Володимир Чепа), що займаються при Мукачівському клубі «Товариш» (тренери Ніна Расчупкіна та Олександр Цепурдей), СК «Кам’яниця» Ужгородського району (тренер Сергій Готра) та КСО «Максимум»  з Ужгороду (тренер Георгій Фечо).

Найбільшого успіху наші краяни досягли в естафетах: чемпіонками країни серед дівчат стали мукачівки Алла Басараб (ЗОШ №11), Валерія Смочко (ЗОШ №2) та Катерина Цепурдей (гімназія). В іншій віковій категорії трійко закарпаток (Ніна Цепурдей з Мукачева, ужгородка Вероніка Гуснай і Христина Бобер з Кам’яниці) фінішували на п’ятому місці.

Реклама

В особистій першості Катерина Цепурдей до естафетного «золота» додала ще дві бронзові медалі за відмінні результати на короткій дистанції та у спринті. Також дві медалі, але срібні, виборола у своїй кваліфікаційній групі Ніна Расчупкіна.

Ще декілька наших спортсменів зуміли в окремих номерах програми увійти до десяток найсильніших: це Валентин-Крістіан Вішкольц (четверте місце), Денис Кононов (п’яте), Владислав Цепурдей (шосте місце, всі троє виступали у наймолодшій категорії), Андрій Василина (сьомий серед 16-річних), Георгій Фечо (восьмий серед чоловіків). Та  на більшості дистанцій результати закарпатців, поки що, були далекими від бажаних – наприкінці третього-п’ятого десятків.   

Реклама

У загальному заліку збірна Закарпаття серед 28 команд посіла 11 місце.

Тепер спортсмени готуються до командного чемпіонату України, який відбудеться 5-10 травня 2016 року в Рахові. Сподіваємося, в рідних горах закарпатці виступлять більш переконливо.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно