Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівка захистила дитину, вдаривши ножем в груди нетверезого чоловіка

Мукачівка захистила дитину, вдаривши ножем в груди нетверезого чоловіка

У селищі Чинадієво Мукачівського району минулоріч стався п′яний конфлікт, який ледь не закінчився трагічно. 23-річний мешканець Чинадієва, перебуваючи з сім′єю в м. Мукачеві, зустрів там свого 26-річного односельця. Після посиденьок у барі сімейна пара запросила чоловіка до себе в гості.

ВІДЕО ДНЯ

Спершу компанія мирно пиячила, а далі між захмелілими чоловіками виник конфлікт, що переріс у бійку, – інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Побитий господарем гість вийшов з будинку та покликав на підмогу двох товаришів віком 23 і 44 роки. Утрьох повернулися до будинку, один із них тримав у руках ніж. Непрохані гості почали лупцювати господаря та погрожували його 26-річній дружині. На крики до кімнати зайшов 5-річний син господарів. Дитина стала плакати, й розлючений один із нападників ударив хлопчика ногою в груди.

Реклама

Господиня, рятуючи дитину й чоловіка, вхопила кухонний ніж і почала ним завдавати ударів непроханим гостям. В результаті всі троє опинилися в лікарні.

Міліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ст.124 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень під час перевищення меж необхідної оборони) Кримінального кодексу України. Після завершення слідства справа була передана до Мукачівського міськрайонного суду.

Реклама

Вироком суду 26-річну жінку засуджено до 160 годин громадських робіт.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно