Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Хустщині нетверезий молодик вбив ножем 50-річного односельчанина

На Хустщині нетверезий молодик вбив ножем 50-річного односельчанина

Правоохоронці Хустського відділу поліції спільно з працівниками управління карного розшуку та слідчого управління затримали 34-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві 50-річного мешканця села Рокосово Хустського району.

ВІДЕО ДНЯ

Ввечері, 5 травня до Хустського відділу поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що ними констатовано смерть 50-річного мешканця с. Рокосово. В результаті судово-медичної експертизи було встановлено, що чоловік помер не з власної волі, – інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Олександр Капцош, заступник начальника Хустського відділу поліції розповів, що потерпілому нанесли тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток склепіння і основ черепа, колото-різані поранення обличчя та кінцівок. Ці всі ушкодження, що супроводжувалися крововиливом і стали причиною смерті. Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що згадані тілесні ушкодження чоловіку спричинив його ж односельчанин 34-річний чоловік, раніше судимий за насильство в сім’ї. 

Реклама

Конфлікт між чоловіками стався 5 травня через оковиту.  Молодий чоловік, будучи напідпитку, прийшов до оселі свого односельчанина. Там удвох вони розпивали горілку і, як логічне продовження пиятики, між чоловіками почався конфлікт, а далі бійка.

Підозрюваний стверджує, що лише захищався. Каже, господар оселі першим накинувся на нього з ножем і йому нічого не залишалося. Захищаючись, підозрюваний зіштовхнув господаря оселі зі сходів. Побачивши, що накоїв – утік, покинувши напризволяще приятеля по чарці. Бідолашний від одержаних травм помер.

Реклама

Закарпатські правоохоронці під процесуальним керівництвом хустської прокуратури оголосили чоловіку про підозру. Сьогодні Хустський районний суд арештував підозрюваного. Поліція кваліфікувала цей злочин за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Підсудному загрожує від 7 до 10 років тюрми.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно