Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські правоохоронці затримали втікачів-грузинів

Закарпатські правоохоронці затримали втікачів-грузинів

Сьогодні по обіді двоє чоловіків зайшли до продуктового магазину, що у с. Сусково і словесно погрожуючи продавчині, чоловіки почали вимагали гроші. Штовхнувши жінку від прилавку, злочинці відкрили касу і спустошили її. Здобиччю грабіжників стали заледве 2 тисячі гривень. Після того "покупці" сіли до машини та зникли в невідомому напрямку. Перелякана продавчиня звернулася до поліції.

ВІДЕО ДНЯ

Жінка повідомила поліцейським прикмети чоловіків та марку автомобіля, на якому останні зникли з місця події. У зв’язку з масовими заходами, поліція перебувала в посиленому режимі несення служби. І коли надійшло повідомлення про пограбування, всі наряди поліції було орієнтовано, а разом з тим введено план "Перехоплення", – повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Транспортний засіб, який був в орієнтуванні, вдалося затримати патрульним поліцейським за 100 кілометрів від місця злочину неподалік села Сусково Свалявського району. Правопорушниками виявилися двоє чоловіків грузинської національності, віком 40 та 50-ти років. На місці події працювала слідчо-оперативна група, речові докази вилучено.

Реклама

Дану подію поліція кваліфікує як грабіж (стаття 186 Кримінального кодексу України). Також перевіряються причетність даних громадян до скоєння низки інших злочинів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно