Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Прокуратура вважає вирок Мукачівського міськрайонного суду щодо Калмана Лакатоша зам’яким

Прокуратура вважає вирок Мукачівського міськрайонного суду щодо Калмана Лакатоша зам’яким

Прокуратура вважає вирок Мукачівського міськрайонного суду щодо Калмана Лакатоша зам’яким

Прокуратурою Закарпатської області готується апеляційна скарга до Апеляційного суду Закарпатської області на вирок Мукачівського міськрайонного суду, який своїм рішенням присудив двом обвинуваченим у вбивстві мукачівцям надм’яку, на думку прокуратури міру покарання – 9 і 1,6 роки позбавлення волі.

ВІДЕО ДНЯ

Згідно з вироком суду, один з обвинувачених О. проведе за гратами 9 років, його батько Л. має відсидіти у в’язниці лише 1,6 роки, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Як повідомлялося, в ніч на 9 жовтня минулого року у Мукачеві двома пострілами з автомата було вбито 18-річного юнака. Прокуратура області висуває обґрунтовані обвинувачення у скоєнні цього злочину двом затриманим правоохоронцями чоловікам – 53-річному місцевому жителю і його 34-річному сину.

Реклама

За зібраними доказами під час вуличного конфлікту молодший, за наказом батька, застрелив юнака з близької відстані двома пострілами з автомата.  Після скоєння цього вбивства обвинувачений, із численною родиною, намагався втекти за кордон, але його було затримано правоохоронцями.

Стосовно  обох чоловіків зібрано достатньо доказів у скоєнні ними злочинів за ч.2 ст.146, ч.386, ст.296, ч.1 ст.263 ч.2 та ст.115 КК України – незаконне позбавлення волі або викрадення людини, перешкоджання з’явленню свідка, потерпілого, експерта, примушування їх до відмови від давання показань чи висновку, хуліганство, незаконне поводження зі зброєю та умисне вбивство.

Реклама

Відтак, враховуючи тяжкість скоєних злочинів, прокурор наполягав у суді на визнанні їх винними та засудженні до 15 років позбавлення волі.

Однак, Мукачівським міськрайонним судом було безпідставно відхилено ряд обвинувачень і винесено недостатньо суворий вирок, який прокуратура оскаржуватиме.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно