Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті затримали велику партію кольорових металів

На Закарпатті затримали велику партію кольорових металів

Працівниками Закарпатської митниці ДФС в зоні митного контролю митного поста «Ужгород» затримано вантажний автомобіль під керуванням громадянина України.

ВІДЕО ДНЯ

Згідно з товаросупровідними документами він прямував у режимі «транзит» за маршрутом Литва-Сербія та перевозив вантаж: «відходи сплавів на основі міді та цинку у вигляді порошкоподібної речовини», загальною вагою 22,5 т, – повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС України в Закарпатській області.

У ході проведення огляду встановлено, що вказаний транспортний засіб перевозив вантаж – «відходи та брухт кольорових металів».

Реклама

Крім того, за результатами відпрацювання інформації ГУ внутрішньої безпеки ДФС України, працівниками управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Закарпатській області, спільно з співробітниками ГУ боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ та Закарпатської митниці ДФС, попереджено незаконне переміщення кольорових металів через митний кордон України.

На даний час тривають перевірки та вживаються заходи щодо встановлення причетності посадових осіб органів ДФС до організації переміщення через митний кордон України брухту кольорових металів

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно