Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті у румуна конфіскували "Mercedes"

На Закарпатті у румуна конфіскували "Mercedes"

У зону митного контролю «Вилок» Закарпатської митниці ДФС, по смузі руху «зелений коридор» заїхав автомобіль марки «MERSEDES BENZ VIANO», 2011 року випуску, під керуванням громадянина Румунії.

ВІДЕО ДНЯ

До митного контролю та митного оформлення громадянин, як підставу для переміщення через митний кордон України надав свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, – інформує відділ організації роботи ГУ ДФС України в Закарпатській області.

У ході проведення митного контролю транспортний засіб виведено зі смуги руху «зелений коридор» та направлено в «червоний коридор».

Реклама

Під час митного контролю, при перевірці поданих громадянином документів, виникли сумніви щодо достовірності даних зазначених у документах. У ході здійснення митного контролю вищевказаного транспортного засобу встановлено, що ідентифікаційний номер кузова має ознаки зміни першопочаткового номерного позначення.

Таким чином, громадянин переміщував через митний кордон України легковий автомобіль, з приховуванням від митного контролю, шляхом надання митному органу, як підстави для його переміщення документів, що містять неправдиві дані щодо номерного позначення кузова транспортного засобу.

Реклама

Наразі складено протокол про порушення митних правил, безпосередній предмет порушення – «Mercedes Benz Viano» 2011 року випуску орієнтовною вартістю 700 тис.грн вилучено, відповідно до ст. 511 Митного кодексу України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно