Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Мукачівець кинув посеред дороги свій "Фольксваген", намагаючись втекти від поліції

Мукачівець кинув посеред дороги свій "Фольксваген", намагаючись втекти від поліції

Мукачівець кинув посеред дороги свій "Фольксваген", намагаючись втекти від поліції

Два любителі синтетичних наркотиків попалися поліції за минулу добу. В одного знайшли рідину метамфетамін, в другого – порошок амфетаміну. 

ВІДЕО ДНЯ

В м.Мукачеві патрульні помітили зранку правопорушника. На вул.Я.Мудрого автомобіль «Фольксваген Гольф» на словацьких номерах здійснив поворот праворуч без світла поворотника. Це склало небезпеку для інших учасників руху, тож патрульні зупинили правопорушника, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області. 

За кермом іномарки перебував 34-річний мукачівець. Побачивши працівників патрульної поліції, водій вискочив із салону й став втікати… А дорогою викинув із кишені якийсь пакет… 

Реклама

Причина такої поведінки водія стала зрозуміла, коли в пакеті поліцейські виявили два шприци з рідиною, схожою на наркотик метамфетамін. Шприци направлено на експертизу.

Ще один любитель «кайфу» попався на ринку в м.Ужгороді. Цього 46-річного ужгородця поліцейські розшукували за скоєння правопорушення, аби провести в нього вдома обшук.

Реклама

На запитання, чи не має він заборонених предметів, чоловік витягнув із сумки на плечі два запаяні шприци. В одному був порошок, схожий на наркотик амфетамін, а в іншому були залишки аналогічної речовини. Пояснити походження шприців чоловік відмовився, не захотів також проходити медичне освідчення на стан наркотичного сп’яніння.

Як і в попередньому випадку, шприци вилучено й направлено на експертизу. Якщо вона підтвердить, що це справді наркотики, то на обох фігурантів справ очікує кримінальна відповідальність.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно