Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті злодії обікрали двох автовласників на 15 тисяч гривень

На Закарпатті злодії обікрали двох автовласників на 15 тисяч гривень

Два випадки крадіжок цінного майна та документів з незачинених авто трапилися вчора, 27 травня, в Мукачеві та Берегові. Правоохоронці розшукують злодіїв.

ВІДЕО ДНЯ

У Мукачеві, на вулиці Готвальда, з машини «Opel Zafira», припаркованої у дворі будинку, зловмисники вкрали автомагнітолу, мобільний телефон, гаманець з банківськими картками та інші особисті речі. Власник машини повідомив правоохоронцям, що невідомі проникли в авто, скориставшись тим, що двері були незачинені. Сума збитку оцінена більш як в 4 тисячі гривень, – констатує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Аналогічна ситуація трапилася в Берегові на вулиці Суворова. З незачиненого автомобіля «Mazda 6» злодії викрали портмоне з мобільним телефоном, гроші, водійське посвідчення, реєстраційні талони на авто та паспорт громадянина України. Сума збитку становить 11 тисяч гривень.

Реклама

В обох випадках власники лишили незакриті авто без нагляду. І хоча був день, зловмисники встигли скористалися з такої нагоди. Поліція Закарпаття наголошує, що водіям, які навіть на найменший термін залишають автомобіль, заради безпеки необхідно зачинити двері авто та щільного закрити вікна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно