Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець став одним із найсильніших поліцейських країни

Закарпатець став одним із найсильніших поліцейських країни

24-річний оперуповноважений відділу по боротьбі з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції в Закарпатській області старший лейтенант Михайло Густей став призером загальноукраїнських змагань поліцейських із силових видів спорту.

ВІДЕО ДНЯ

Він  своїм виглядом схожий на класичного поліцейського. Високий, атлетичної статури симпатичний хлопець – прекрасний приклад того, як має виглядати страж закону, – йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Михайлу Густею лише 24 роки. Він – старший лейтенант закарпатської поліції, оперуповноважений служби по боротьбі з торгівлею людьми. А ще Михайло вже 7 років займається силовими видами спорту.

Реклама

Регулярне заняття спортом, каже правоохоронець, дуже допомагає йому в роботі. Адже оперуповноважений поліції завжди має бути в хорошій фізичній формі, аби, за потреби, швидко наздогнати й скрутити злочинця.  

Має Михайло вже й перші спортивні здобутки. Нещодавно він повернувся з міста Дніпропетровська, де взяв участь в загальноукраїнських змаганнях поліцейських.

Реклама

Організувала ці змагання з силових видів спорту волонтерська організація «Стан» (означає «Стан здоровя і активності нації»).

У турнірі взяли участь 25 чоловіків і 25 жінок-поліцейських з усієї України, плюс 50 патрульних поліції Дніпропетровська. Загалом 100 спортсменів. Закарпаття представляли Михайло Густей і Наталія Сідак з Ужгородської поліції.

Спортсмени підтягувалися на перекладині, віджималися на брусах, віджимали «прес» і піднімали дві 16-кілограмові гирі.  В результаті МихайлоГустей виборов друге місце, поступившись лише київському поліцейському, котрий підтягнувся 40 разів.

Реклама

З Дніпропетровська закарпатський поліцейський привіз «срібну» медаль. Михайло планує й далі активно займатися спортом і вийти на професійний рівень. А перспективи в молодого поліцейського спортсмена хороші. До слова, Михайло Густей є членом збірної поліцейської команди закарпатського ФСТ «Динамо». Як «силовик», виступає в змаганнях із перетягування канату. Торік закарпатські поліцейські нарешті побороли 7-річну монополію в цьому виді спорту колег із обласного управління МНС, перетягнувши, в буквальному сенсі, перемогу від них.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно