Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Москаль розповів про казус із відкритими кримінальними справами поліції та прокуратури

Москаль розповів про казус із відкритими кримінальними справами поліції та прокуратури

Москаль розповів про казус із відкритими кримінальними справами поліції та прокуратури

Прокуратура Закарпатської області відкрила кримінальне провадження проти Закарпатської митниці, яка, виконуючи розпорядження голови ОДА Геннадія Москаля, не оформляє на експорт паливну деревину розміром більше одного метра.

ВІДЕО ДНЯ

Про це на своєму офіційному сайті повідомив очільник Закарпаття Геннадій Москаль.

"На Закарпатті склалася парадоксальна ситуація – за одним фактом відкриті два протилежні кримінальні провадження, –  коментує ситуацію Г.Москаль. – Поліція відкрила провадження за те, що Закарпатська митниця оформила паливну деревину на експорт (вагони з «дровами» вилучені, як речовий доказ), а прокуратура – за те, що ця ж митниця не пропускає деревину за кордон! Це наче плюралізм в одній голові, а вірніше – психічний розлад", – коментує ситуацію губернатор.

Реклама

"Ми пам’ятаємо реакцію уряду на затримання громадськими активістами вагонів із паливною деревиною в Чопі – «розібратися, покарати й звільнити винних «за контрабанду українського лісу»! А тепер, коли ми дійсно заблокували вивезення українського лісу за кордон, чим зменшуємо вирубку в Карпатах і не дозволяємо фінансувати країну-агресора (значна частина вагонів із деревиною належить російським фірмам), нас також притягають до кримінальної відповідальності! Громадські активісти, які почали все це, тихенько відійшли в сторону й мовчать, уряд так само мовчить, зате щодня йдуть «неофіційні» прохання скасувати розпорядження про обмеження розміру деревини й пустити вагони з лісом у Євросоюз. Усім прохачам я знову повторюю – своє розпорядження скасовувати не збираюся, ліс може піти за кордон тільки з письмової вказівки органів центральної влади. Як тільки така вказівка надійде, я одразу оприлюдню її в засобах масової інформації, щоб усі побачили, хто насправді в Україні "головний контрабандист лісу", – додав Геннадій Москаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно