Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чопські прикордонники запросили до себе в гості школярів

Чопські прикордонники запросили до себе в гості школярів
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні теплого літнього ранку школярі загальноосвітньої школи с. Новоселиця навідались до однойменного відділу прикордонної служби Чопського загону у гості до «зелених беретів».

35 учнів з 1-го по 8-ий клас з радістю відвідали прикордонників, з цікавістю та захопленням були учасниками заходів, які для них організували охоронці кордону. А що може бути приємнішим, аніж веселі і щасливі очі дітей та посмішки на їх обличчі. Саме такі безцінні моменти, як зустріч з молодим поколінням, наповнило радістю і зробило цей день для прикордонників по-справжньому святковим, – стверджує прес-служба Чопського прикордонного загону.

Реклама

«Зелені берети» показали дітям закулісся своєї роботи, розповіли про техніку та озброєння, яке є на підрозділі, ознайомили із умовами проживання військовослужбовців, а також розповіли та показали, що таке прикордонні наряди. Звичайно ж необійшлось і без чотирилапого охоронця кордону, який неодноразово допомагав прикордонникам у пошуку та затриманні правопорушників. Школярі були надзвичайно вражені роботою службового собаки «Дар», який під час затримання навчального порушника з легкістю та за лічені секунди справився із своєю роботою. Пізніше прикордонники разом з дітьми провели спортивні ігри. Напевно, в той момент «зелені берети» і самі на хвилину відчули себе дітьми, адже настільки яскраві та життєрадісні моменти просто не можуть не вразити.

На завершення відвідин прикордонники пригостили дітей смачним обідом. Школярі, щиро вражені таким насиченим та цікавим днем, залишали кордон в надії, що обов’язково ще не раз повернуться.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно