Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Митниця Закарпаття спростувала інформацію про вирощування маку на митному посту

Митниця Закарпаття спростувала інформацію про вирощування маку на митному посту

Митниця Закарпаття спростувала інформацію про вирощування маку на митному посту

Напередодні з’явилось повідомлення, буцімто просто на території митного поста в м. Чоп 56-річна місцева жителька висіяла й доглядала 580 рослин снодійного маку, який виявили закарпатські правоохоронці.

ВІДЕО ДНЯ

Розповсюджена інформація не відповідає дійсності, оскільки митний пост «Залізничний» Закарпатської митниці ДФС розташований за адресою м. Чоп, площа Європейська, 7, а події висвітлені у ЗМІ мали місце на залізничній станції м. Чоп.

Зауважимо, що свою діяльність митний пост здійснює виключно у зонах митного контролю, створених відповідно до ст. 330 МК України, у міжнародних залізничних пунктах пропуску «Чоп-Захонь» ; «Чоп-Чієрна над Тисою»; «Соловка-Еперешке»; «Чоп-Еперешке» у тому числі на базі інфраструктури залізничних станцій Чоп та Батьово, – повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Реклама

Доступ до зони митного контролю, в межах якої органи доходів і зборів здійснюють митні формальності, відбувається з дотриманням режиму зони митного контролю і допускається тільки з письмового дозволу керівника відповідної митниці або особи, яка виконує його обов’язки, тому будь-яка діяльність у ЗМК може здійснюватися виключно з дозволу та під контролем посадових осіб митниці. Жоден з підрозділів поліції не звертався до митниці з приводу надання дозволу щодо здійснення тих чи інших заходів у зоні діяльності митниці, що виключає наявність будь яких юридичних чи фактичних підстав для твердження про ті чи інші події на митному посту Закарпатської митниці ДФС.

У зв’язку із зазначеним Закарпатська митниця ДФС вимагає від Головного управління Національної поліції в Закарпатській області офіційного спростування інформації, яка не відповідає дійсності.

Реклама

У випадку залишення без реагування – митницею будуть вжиті заходи по захисту особистих немайнових прав у судовому порядку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно