Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Вбивство сталось під час полювання: оприлюднено прізвища вбитого поліцейського та підозрюваного депутата

Вбивство сталось під час полювання: оприлюднено прізвища вбитого поліцейського та підозрюваного депутата

Вбивство сталось під час полювання: оприлюднено прізвища вбитого поліцейського та підозрюваного депутата

Геннадій Москаль доручив прокуратурі жорстко відреагувати на факт браконьєрства на Великоберезнянщині за участі правоохоронця та депутата, внаслідок чого загинула людина.

ВІДЕО ДНЯ

Як уже повідомлялось, сьогодні над ранок біля с.Лубня Великоберезнянського району на території Ужанського національного природного парку (УНПП) стався нещасний випадок, у результаті якого загинула людина. Депутат Великоберезнянської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка (колишній працівник Великоберезнянського райвідлілу міліції) Іван Псяйка разом зі своїм знайомим Михайлом Січкою (майор поліції, начальник сектору по контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Головного управління Національної поліції в Закарпатській області) пішли на полювання в лісовий масив поблизу с.Лубня, що на території УНПП. Під час полювання І.Псяйка з необережності застрелив свого напарника М.Січку, внаслідок чого той загинув на місці.

"Висловлюю співчуття рідним і близьким загиблого, – зазначає голова ОДА Геннадій Москаль. –  Водночас не можу обминути той факт, що фігуранти нещасного випадку, котрі мають пряме відношення до правоохоронних органів і в першу чергу мали б слідкувати за дотриманням закону, займалися браконьєрством на території Ужанського національного природного парку. Я дав доручення Прокуратурі області та Головному управлінню національної поліції ретельно вивчити обставини трагедії і зробити жорсткі висновки. Ніяких поблажок нікому не буде, перед законом усі рівні. Цей випадок має стати наукою для всіх інших, хто захоче демонстративно порушувати закон", – зазначає очільник Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно