Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові по-звірячому побили хлопця

У Виноградові по-звірячому побили хлопця
По гарячих слідах поліції вдалося затримала компанію, яка після спільного відпочинку влаштувала сутичку посеред проїжджої частини.
ВІДЕО ДНЯ

На перехресті вулиць Копанська та Комунальна у закарпатському місті Виноградів група невідомих по-звірячому побила жителя села Сокириниця Хустського району.

По гарячих слідах поліції вдалося затримала компанію, яка після спільного відпочинку влаштувала сутичку посеред проїжджої частини.

Реклама

Зі слів правоохоронців, близько обіду чоловіки вживали спиртні напої в місцевому ресторанчику. Після цього компанія сіла в авто та поїхала геть. На одній із вулиць міста просто посеред проїжджої частини, де і припаркували авто, між чоловіками почалася словесна перепалка. Один із групи вдарив свого ж друга. Після цього уся компанія побила нападника. Причиною таких дій стали нібито зниклі гроші.

Реклама

Поліція, прибувши на місце події, з’ясувала, що учасники конфлікту сіли в машину та втекли. Постраждалого доставили в лікарню, звідки він згодом також утік. 

Авто з порушниками громадського порядку поліцейські зупинили оперативно. Зловмисники намагалися покинути Виноградівський район. Їх вдалося перехопити на в’їзді в Хустський район. 

Читайте також: У мережі оприлюднили відео бійки у Виноградові

Реклама

В учасників бійки відібрали покази. За даним фактом поліцією порушено кримінальне провадження за ч. 2 статті 296 ККУ, а саме хуліганство, вчинене групою осіб. Чоловікам загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Варто зазначити, що відразу після інциденту очевидці події нарікали на "швидкість" роботи поліції, яка, за їхніми словами, їхала на місце виклику майже півгодини. 

На відео чітко видно, як люди обурюються роботою правоохоронців. Окремі навіть вживають нецензурні слова у адрес поліцейських.

У Виноградові по-звірячому побили хлопця – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно