Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яний зловмисник напав на поліцейського

П’яний зловмисник напав на поліцейського

Закарпатські правоохоронці відреагували та прибули до одного із Рахівських закладів громадського харчування після сигналу тривожної кнопки, проте правопорушник не бажав вгамовуватися і напав на поліцейського. 

ВІДЕО ДНЯ

В неділю, 19 червня, після 23 години рахівські правоохоронці виїхали в місцевий ресторан після спрацювання тривожної кнопки. З’ясувалося, що дебошир у стані алкогольного сп’яніння відмовлявся сплатити рахунок та чіплявся до відвідувачів, – йдеться у повідомленні відділу комунікації ГУНП в Закарпатській області. 

На зауваження поліції чоловік не відреагував. Після прохання правоохоронців припинити свої хуліганські дії нетверезий відвідувач ресторану вдарив кулаком старшого інспектора Рахівського відділення поліції. 

Реклама

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 ККУ, тобто умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий термін.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно