Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Мукачеві завдяки крикам по допомогу старенька жінка врятувала своє життя

У Мукачеві завдяки крикам по допомогу старенька жінка врятувала своє життя

У Мукачеві завдяки крикам по допомогу старенька жінка врятувала своє життя

21 червня о 23:50 екіпаж патрульних отримав виклик про те, що з однієї із квартир на вул. Закарпатській у Мукачеві вже довгий час доноситься крик старенької жінки.

ВІДЕО ДНЯ

Полісмени швидко дістались потрібної адреси та знайшли заявників, – констатує управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві.

Сусідка повідомила полісменам, що у квартирі, з якої чути крик по допомогу, проживають дві жінки похилого віку. 92-річна жінка є людиною з обмеженими можливостями, а інша, 86-річна – її доглядає. За словами сусідів, ймовірно, жінка-інвалід вже довгий час знаходиться у квартирі сама без належного догляду, оскільки доглядальницю кілька днів не бачили, а інші родичі стареньких не навідують.

Реклама

Крики жінки були досить сильними та жалібними. Патрульні припустили, що її життю може загрожувати небезпека або жінка може потребувати негайної медичної допомоги, тож негайно вирішили проникнути у житло аби врятувати бабусю.

Полісмени викликали надзвичайників та карету швидкої.

Реклама

Коли вони потрапили до квартири, то побачили всередині безпорадну літню жінку, якій було важко говорити через зневоднення та відсутність належного харчування і догляду. Жінкою одразу зайнялись медики. Патрульні в цей час відшукали її документи і записку із номерами телефонів рідних. Враховуючи безпорадний та виснажений стан жінки, поліцейські спільно з медиками доставили її у Мукачівську ЦРЛ.

Патрульні супроводили карету швидкої разом із хворою, а також забезпечили її необхідними засобами гігієни та ліками. У приймальному відділенні жінку одразу оглянув черговий лікар та направив до терапевтичного відділення.

Документи старенької патрульні відвезли до чергової частини Мукачівського ВП, де їх повернуть рідним хворої жінки, які обіцяли забрати її наступного дня.

Реклама

Доля іншої співмешканки, що доглядала потерпілу поки нeвідома.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно