Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатцю не вдалось перевезти через кордон 800 пачок цигарок

Закарпатцю не вдалось перевезти через кордон 800 пачок цигарок
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, вночі, 28 червня, на ділянку «Виїзд з України» митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС заїхав легковий автомобіль марки «Suzuki» з реєстрацію Словацької республіки, під керуванням громадянина України.

Для проходження митного оформлення українець обрав смугу руху спрощеного митного контролю – «зелений коридор», а перед початком проведення митного контролю усно заявив, що в його автомобілі товари та предмети приховані від митного контролю, або такі, які заборонені до вивезення з України відсутні, – інформує ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Реклама

На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб було виведено з загального потоку і направлено в бокс поглибленого огляду для проведення митного огляду. Таким чином у колесах транспортного засобу виявлені приховані від митного контролю цигарки, загальною кількістю 810 пачок без акцизних марок.

Українець вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників), з метою незаконного переміщення товарів через митний кордон України. Його дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Реклама

На підставі статті 511 Митного кодексу України цигарки та автомобіль вилучено.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно