Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

43-річний виноградівець перерізав вени і підірвав себе

43-річний виноградівець перерізав вени і підірвав себе

В обідню пору 26 червня у надвірній споруді (літній кухні)   на вулиці Конституції у Виноградові стався вибух газу. На місці події був виявлений 43-річний місцевий житель з опіками значної частини тіла. Потерпілий в стані опікового шоку був доставлений у реанімаційне відділення Виноградівської районної лікарні. На жаль, медикам не вдалося врятувати йому життя.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідним наказом першого заступника начальника Управління Держпраці у Закарпатській області Василя Грицика була  створена комісія з технічного розслідування, яка протягом десяти робочих днів  з’ясовувала причину і обставини виникнення аварії. За попередніми висновками компетентних органів, випадок кваліфікувався як спроба суїциду, – констатує управління Держпраці  Закарпатській області.

Внаслідок розслідування ця версія знайшла своє підтвердження, повідомив голова комісії, в.о.завідувача сектору нагляду на виробництві та об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Закарпатській області Людвіг Андращук. Зокрема, встановлено, що вибух спричинив сам потерпілий, 43-річний співмешканець господині дворогосподарства. Прагнучи покінчити життя самогубством, він зачинився у літній кухні, увімкнув конфорку духової шафи, загазував кухню і підпалив газово-повітряну суміш. За висновком судмедексперта, смерть чоловіка настала від комбінованого шоку, який розвинувся в результаті термічних опіків тіла І-ІІ ступенів та зовнішньої крововтрати (чоловік перерізав собі вени на руках). Комісія опитала свідків, які також стверджують – аварія спричинена із суїцидальною метою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно