Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • В одному із сіл Тячівщини обікрали приватного підприємця на 38 тисяч гривень

В одному із сіл Тячівщини обікрали приватного підприємця на 38 тисяч гривень

В одному із сіл Тячівщини обікрали приватного підприємця на 38 тисяч гривень

З настанням пори літнього відпочинку традиційно активізуються квартирні злодії. «Домушники» в першу чергу обирають ті будинки й квартири, де немає власників. Проникають в приміщення шляхом підбору ключів, зламу дверей, віджиму пластикових вікон тощо. Забирають все цінне, в першу чергу гроші та ювелірні вироби.

ВІДЕО ДНЯ

В будинок жителя смт. Чинадієво Мукачівського району невідомий зловмисник проник шляхом віджиму вікна й викрав із шафи спальні гроші в сумі 7000 євро, – стверджує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Приватний підприємець із с. Нересниця Тячівського району повідомив у поліцію про крадіжку ювелірних виробів з його будинку. Як з’ясували правоохоронці, невідомий зловмисник зняв скло з вікна кухні й проник у будинок. Поживою «домушника» стали ювелірні вироби вартістю близько 38000 гривень, які господар тримав у шухляді в спальні.

Реклама

В будинок жительки м. Іршави злодії проникли шляхом підбору ключа. В тумбочці в спальні знайшли гаманець з 1500 гривнями, забрали також паспорт і планшет «Айпад». Сума заподіяних збитків склала близько 6500 гривень.

В будинок жительки с. Кричево Тячівського району «домушник» проник шляхом віджиму пластикових дверей. Поживою крадія стали 70 доларів і ювелірні вироби. Сума заподіяних збитків склала 20 тисяч гривень.

Реклама

Аналогічним шляхом – відваживши вхідні двері невідомі зловмисники проникли в будинок жительки с. Сторожниця Ужгородського району. Грошей в оселі не знайшли, зате забрали комп’ютер і монітор вартістю 5000 гривень.

А жителька м. Ужгорода мала необережність залишити на ніч у своїй машині 150 доларів. Вночі на «Сузукі», припаркованому в дворі будинку, розбили скло й викрали сумочку з грішми.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно