Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Інформатор "злив" прикордонникам інформацію про контрабандистів

Інформатор "злив" прикордонникам інформацію про контрабандистів

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії із правоохоронними органами Європейських країн, що межують з нашою державою, продовжує вживати системних заходів з метою протидії протиправній діяльності на держкордоні. В тому числі активні дії реалізовуються в межах Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Співпраця сприяє підвищенню ефективності у протидії злочинній діяльності, а постійний обмін інформацією дозволяє оперативно реагувати на ситуацію та своєчасно вживати превентивних заходів. Черговим позитивним результатом є виявлення тютюнової контрабанди по обидва боки кордону прикордонниками Мукачівського загону спільно з румунськими правоохоронцями, – інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Інформацію про те, що в бік кордону спостерігається рух невідомих осіб, прикордонники відділу «Солотвино» отримали сьогодні опівночі від місцевого мешканця. До місця пригоди негайно висунулась група реагування, яка виявила неподалік держрубежу 2 пакунки тютюнових виробів. Про знахідку українські прикордонники відразу повідомили своїх румунських колег. Як результат, на своїй стороні вони виявили ще 3 пакунки контрабандного тютюну.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно