Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Львів’яни, які потрапили в ДТП, їхали на весільну фотосесію

Львів’яни, які потрапили в ДТП, їхали на весільну фотосесію

Мешканці Львова, їдучи на фотозйомку, перед власним весіллям скористалися послугами 43-річного водія, жителя села Пилипець Міжгірського району та потрапили в ДТП. Саморобне авто чоловіка з’їхало з ґрунтової дороги біля станції канатно-крісельного підйомника та впало з висоти 200 метрів.

ВІДЕО ДНЯ

Водій напіввантажного авто з кузовом не зміг надати свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу працівникам Міжгірського відділення поліції. Втім закарпатець запевнив, що доставить їх згодом, проте наразі цього ще не зробив, – стверджує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.  

Внаслідок інциденту всі пасажири отримали черепно-мозкові травми та садна. 25-річній львів’янці діагностували перелом першого поперекового хребця та рвані рани. Потерпіла, за інформацією слідчо-оперативної групи, їхала фотографуватися на заході сонця разом з своїм нареченим перед весіллям.

Реклама

Водій авто, що потрапило в ДТП, пояснив, що не впорався з керуванням. Поліція, як імовірні причини аварії, називає можливу несправність авто та проблемну ділянку дороги. Слідство триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно