Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Закарпатті викрито зловживання посадовців Закарпатського ОУЛМГ та ДП «Перечинське ЛГ»

На Закарпатті викрито зловживання посадовців Закарпатського ОУЛМГ та ДП «Перечинське ЛГ»

На Закарпатті викрито зловживання посадовців Закарпатського ОУЛМГ та ДП «Перечинське ЛГ»

Сьогодні, 29 липня прокуратурою Закарпатської області розпочато кримінальне провадження стосовно посадових осіб Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства та ДП «Перечинське ЛГ» за ознаками вчинення ними кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 364 КК України – зловживання владою або службовим становищем.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомили у відділі представництва інтересів громадянина або держави в суді та при виконанні судових рішень, прокуратурою області встановлено грубі порушення вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, а саме з питань охорони лісових ресурсів у межах природно-заповідного фонду, – зазначає прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Встановлено, що посадові особи Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства та ДП «Перечинське ЛГ» в порушення вимог Лісового кодексу України, Закону України «Про природно-заповідний фонд України», незаконно погодили та видали ряд лісорубних квитків у тому числі у 2016 році на підставі яких в межах території загальнозоологічного заказника загальнодержавного значення «Тур’є-Полянський» здійснено заборонену господарську діяльність (проведено прохідну рубку догляду) та порушено режим використання вказаного об’єкту природно-заповідного фонду загальнодержавного значення.

Реклама

Згідно з розрахунком Державної екологічної інспекції у Закарпатській області, розмір шкоди, заподіяної ДП «Перечинський ЛГ» внаслідок незаконної рубки дерев попередньо складає понад 410 тис. грн. чим на вказану суму державним інтересам заподіяно збитки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно