Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Суд виніс вирок організатору каналу переправлення нелегалів

Суд виніс вирок організатору каналу переправлення нелегалів

На Закарпатті набрав законної сили вирок Перечинського районного суду стосовно місцевого мешканця, який організував канал переправлення нелегалів.

ВІДЕО ДНЯ

Наприкінці 2014 року чоловік планував переправити до Європи нелегальних мігрантів. До організованого ним угруповання входили ще четверо місцевих мешканців. Вони зустрічали мігрантів, підшукували місця для тимчасового переховування нелегалів, забезпечували їхній супровід та переправлення через кордон в обхід пунктів пропуску.  Зловмисники одночасно "працювали" з кількома групами нелегалів, – інформує прес-група УСБУ в Закарпатській області.

У листопаді 2014 року поблизу міста Перечин співробітники спецслужби затримали автомобілі, якими двоє учасників угруповання доправляли нелегалів до кордону. Пізніше на виїзді з Ужгорода правоохоронці "взяли" організатора каналу нелегальної міграції, який разом зі спільниками віз чергових мігрантів.

Реклама

Затриманим слідчі Управління СБ України в Закарпатській області оголосили підозри за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України.

Суд визнав винним організатора в інкримінованому йому злочині та призначив йому 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 3 роки. Четверо спільників також засуджені до різних термінів ув’язнення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно