Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На прикордонника напали шестеро осіб і намагались затягти його в автомобіль

На прикордонника напали шестеро осіб і намагались затягти його в автомобіль

На прикордонника напали шестеро осіб і намагались затягти його в автомобіль

Запобігаючи протиправній діяльності на державному кордоні,  нерідко співробітники Державної прикордонної служби наражаються на неабиякий спротив контрабандистів, що несе пряму загрозу життю і здоров’ю прикордонників.

ВІДЕО ДНЯ

Так, учора на Закарпатті група невідомих осіб з 6 чоловік здійснила спробу перешкоджання виконання службових обов’язків дільничним інспектором прикордонної служби Мукачівського загону, який ніс службу неподалік кордону. Невідомі напали на прикордонника та намагалися затягнути військовослужбовця в свою машину. Однак отримавши гідну відсіч, зникли на автомобілі в напрямку н.п. Ділове. За результатами проведених заходів встановлено двох громадян України, які причетні до даної події. По даному факту прикордонником подано відповідну заяву. Представниками Національної поліції у Закарпатській області складено документи щодо адміністративного правопорушення за ст. 178 КпАП та за ст. 185 КпАП, а інформацію внесено в ЄРДР. Наразі встановлюються інші особи, а також всі обставини та мотиви нападників, – повідомляє Держприкордонслужба.

 Загалом з початку 2016 року підрозділами внутрішньої та власної безпеки зафіксовано майже 20 фактів погроз військовослужбовцям Державної прикордонної служби України, з яких 5 – пошкодження майна та 1 пов’язаний з фізичним насильством. За всіма фактами протиправного впливу на прикордонників підрозділами внутрішньої та власної безпеки спільно з відповідними підрозділами СБУ та МВС проводився необхідний комплекс заходів, аби усунути загрозу життю та здоров’ю військовослужбовців та членів їх сімей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно