Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці розбивають лічильники, щоб красти електроенергію

Закарпатці розбивають лічильники, щоб красти електроенергію

ПАТ "Закарпаттяобленерго" інформує, що за період з 1 по 7 липня 2016 року працівниками Товариства виявлено 49 фактів крадіжок електричної енергії.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, було складено 34 Акти про порушення Правил серед населення та 15 Актів – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо), – інформує прес-служба ПАТ "Закарпатгаз".

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж останнього тижня було виявлено у Тячівському районі та місті Ужгород (7 та 5 порушень відповідно). При цьому, найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження приладу обліку(10 випадків).

Реклама

Також частим порушенням за останній період є пошкодження та зриву пломб енергопостачальника (9 випадків) та самовільне підключення через електролічильник.

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 8-ми районах. Найбільше порушень при цьому спостерігається у Виноградівському районі (5 випадків). Так, найпопулярнішим порушенням залишається пошкодження розрахункового засобу обліку (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше) та пошкодження і зрив пломб.

Реклама

При цьому з 1 по 7 липня 2016 року Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 177,2 тис. грн, із яких:

– у побуті – на суму 1 тис. грн;

– у юридичному секторі – на суму 176,2 тис. грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно