Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Арештовано чотирьох офіцерів Чопського прикордонного загону

Арештовано чотирьох офіцерів Чопського прикордонного загону

Головною військовою прокуратурою спільно з Департаментом боротьби з економічними злочинами МВС України 16.08.2016 проведено обшуки в приміщеннях Державної прикордонної служби України, Центру управління службою Чопського прикордонного загону та Західного регіонального управління ДПС України.

ВІДЕО ДНЯ

Вказані слідчі дії за рішенням суду проведені у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону за фактами співучасті військових службових осіб Державної прикордонної служби у чисельних незаконних рубках 7663 дерев цінних порід (ясень, дуб, бук) у прикордонній зоні України та їх подальшому збуті за кордон, чим спричинено шкоду державі на орієнтовну суму понад 19 млн грн. Під час проведення обшуків робота Центру управління Службою порушена не була. Більш детальну інформацію оголосить Генеральний прокурор України Ю. Луценко на брифінгу 17.08.2016, – йдеться у повідомленні Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

У даному провадженні оголошено підозру за ч. 3 ст. 425 (недбале ставлення до військової служби) КК України чотирьом офіцерам Чопського прикордонного загону та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави.

Реклама

Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 7 років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно