Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Пікантна історія із сексуальним присмаком на Берегівщині: свекруха зробила свою невістку повією

Пікантна історія із сексуальним присмаком на Берегівщині: свекруха зробила свою невістку повією

Пікантна історія із сексуальним присмаком на Берегівщині: свекруха зробила свою невістку повією

Свекруха та невістка – це вічна тема, з приводу чого написано та сказано-показано дуже багато: психологами, письменниками, журналістами, ученими, кіношниками. Створено та зафіксовано чимало прекрасних і не завжди приємних історій-драм про їхні взаємовідносини. З приводу таких зв’язків суперечки тривають і дотепер. Але наразі сюжет про стосунки свекрухи й невістки  поповнився кримінальним змістом. Розширився він абсолютно випадково та завдяки пильності стражів порядку. Однак усе по черзі, бо у цій фабулі чимало цікавинок і пікантних нюансів.

ВІДЕО ДНЯ

Справа в тому, що співробітники кримінального підрозділу Берегівського відділу поліції, довідавшись про порушниць закону, моралі та права, вирішили покласти кінець сексуальному бізнесу цього сімейного дуету.  Вони "на гарячому" затримали двох мешканок невеличкого приміського села, які одна другій підшуковували грошовитих клієнтів для задоволення сексуальних знадоб. Того дня шосту модель «Жигулів» із двома парами, що їхали в поле, зупинили якраз у мить виїзду за село Яноші. Сексуально порозважатися 40-річна Е. і 24-літня Д. планували подалі від людських очей – серед чудової природи та ще й під теплими вересневими променями сонця. Це, очевидно, був не перший виїзд жінок легкої поведінки не стільки за файні очі, як за гроші.  

Пікантна історія із сексуальним присмаком на Берегівщині: свекруха зробила свою невістку повією – 01
Реклама

Коли витівки жінок-розпусниць 1976 і 1992 р. н. "розкусили" правоохоронці, вони були настільки шоковані, що на перших порах не змогли навіть і слова вимовити. Аби трохи вгамувати нерви – цигарки припалювали та курили щохвилинно. Що цікаво, звідниця, а нею виступила свекруха, вже тримала у руках 1000 гривень різних номіналів, які дістала із рук одного із «коханців». Суму зобов‘язалася по чесному розділити на двох – такою була домовленість. Тим паче, що кілька днів перед цим гривневий завдаток отримали від місцевих ловеласів як аванс. Утіхи грошам не було меж.  

Це і не дивно. Адже вдома з фінансами було кепсько. Сільські проститутки, яким байдуже, хто буде черговим їхнім коханцем, аніскільки не дивилися на чоловічу вроду – їм кортіло "переспати" й заробити гроші. На цей раз погодилися позайматися найдавнішим у світі ремеслом прямо на "колесах" – готелі дорогі й вони, зрештою, для еліти. А наші героїні – сільські жінки та прості. Однак сучасні, бо тіло своє вирішили продавати тим, хто миттю та за гроші хоче "полунички". До того ж оцінили себе недешево – у 1400 гривень.

Реклама
Пікантна історія із сексуальним присмаком на Берегівщині: свекруха зробила свою невістку повією – 02

Приміром, свекруха трудиться техпрацівницею на одному з міських підприємств, невістка – у декретній відпустці. А вдома матерів щодня чекає аж дев‘ять голодних ротів. Свекруха народила чотирьох дітей, а невістка виховує п‘ятьох. Цікаво те, що вагітна шостим – черевце вже гарно заокруглилося, а її зі свекрухою-звідницею, що старша на 16 літ, на подвиги потягнуло. Витівки проституток поліцією ретельно задокументовано, слідчі, треба сподіватися, за фактом звідництва заведуть карну справу. А порушниці моралі та закону понесуть заслужене стягнення – постануть перед судом і можуть, без найменшого перебільшення, опинитися за гратами.

Пікантна історія із сексуальним присмаком на Берегівщині: свекруха зробила свою невістку повією – 03
Реклама

І знову в дискусіях ламатимуться списи – хто кому життя псує? Свекруха невістці чи навпаки – невістка свекрусі? Секс, виявляється, люблять обидві, як одинаково вони падкі на гроші. Заради них і пішли слизькою дорогою криміналу, бо звідництво, як і заняття проституцією, карається згідно відповідної статті Кримінального кодесу. А в моральному аспекті – це щось неймовірно, не вкладається в здоровий глузд, аби так запросто "клюнути", сісти у машину, повернути "наліво" та піти "у кущі". До них, на щастя, завдяки яскравим і професійним діям оперативників, не доїхали. Перерваний "кайф" переріс у великі неприємності, та ще й із кримінальним душком.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно