Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Лікарів Мукачівської ЦРЛ, які, за словами патрульних, не допускали їх до затриманого, перевірить прокуратура

Лікарів Мукачівської ЦРЛ, які, за словами патрульних, не допускали їх до затриманого, перевірить прокуратура

Лікарів Мукачівської ЦРЛ, які, за словами патрульних, не допускали їх до затриманого, перевірить прокуратура

Прокурор, який тікаючи на автомобілі від патрульних, зніс огорожу і бордюр у Мукачеві, зараз перебуває в лікарні. У нього діагностовано забій головного мозку та черепно-мозкову травму. 

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомила прес-секретар прокурора Закарпатської області Вікторія Попович.

За словами Попович, три співробітника патрульної поліції, які брали участь у затриманні прокурора, направлені на судово-медичну експертизу, яка дасть відповідь про наявність чи відсутність у них тілесних ушкоджень. Також, встановить характер пошкоджень. Щодо прокурора судово-медична експертиза дасть відповідь чи було у нього алкогольне сп’яніння і якщо так, то в якій мірі. Результати експертизи очікуються найближчим часом, уточнила Попович.

Реклама

За словами прес-секретаря, призначена службова перевірка і стосовно співробітників Мукачівської центральної лікарні. "Це необхідно, аби перевірити заяви патрульних, які вказували на те, що лікарі їм заважали здійснювати огляд працівника прокуратури, а також не допускали їх до нього", – розповіла Попович.

Відкрито кримінальне провадження. Одне слідчим відділом Закарпатської області за частиною 1 статті 286 "Порушення правил дорожнього руху". Інше, розпочато співробітниками поліції за ч. 1 статті 345 КК. "Вони об’єднані в одному провадженні, яке розслідує слідчий відділ прокуратури Закарпатської області", – повідомила Попович.

Реклама

Прес-секретар запевнила, що якщо вина працівника підтвердиться, він "буде відповідати по всій суворості закону. Понесе як дисциплінарну відповідальність аж до звільнення з посади та з органів прокуратури, так і кримінальну відповідальність".

Також, за її словами, ставиться питання про відповідальність безпосереднього керівника 26-річного прокурора.

Нагадаємо, вночі 10 вересня в Мукачеві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю 26-річного місцевого прокурора, який намагався втекти від екіпажу патрульної поліції. За словами патрульних, водій вів себе підозріло і неадекватно, мав ознаки алкогольного сп’яніння. Майже відразу він почав пропонувати патрульним "вирішити ситуацію" на місці, натякаючи на хабар.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно