Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

34-річний киянин обікрав торговий центр у Мукачеві

34-річний киянин обікрав торговий центр у Мукачеві

До поліції Мукачева із заявою про крадіжку звернулась 31-річна продавчиня з місцевого торгового центру. Потерпіла повідомила, що виявила відсутність у касі магазину чотирьох тисяч гривень. Жінка розповіла, що на декілька хвилин відійшла від каси, чим напевно і скористався зловмисник. 

ВІДЕО ДНЯ

Працівники кримінальної поліції переглянули відео з камер спостереження на яких зафіксовано, як з магазину вийшов чоловік й став перераховувати гроші. Власне його і запідозрили у скоєнні крадіжки, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Зібравши ще низку доказів підозри правоохоронців підтвердилися. До даної крадіжки справді причетний чоловік, якого зафіксували камери. Це 34-річний раніше судимий уродженець Київської області. Чоловік зізнався у скоєному, щоправда гроші вже встиг витратити.

Реклама

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальна санкція даної статті передбачає позбавлення волі строком до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно