Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Гучна спецоперація у Мукачеві: на АЗС затримали двох мукачівців з наркотиками і зброєю

Гучна спецоперація у Мукачеві: на АЗС затримали двох мукачівців з наркотиками і зброєю

Гучна спецоперація у Мукачеві: на АЗС затримали двох мукачівців з наркотиками і зброєю
ВІДЕО ДНЯ

Працівники поліції затримали злочинців, які вимагали від закарпатця 10 тисяч євро. Затримання відбулося при отриманні останніми половини із запитаної суми. Також у їхній автівці правоохоронці виявили зброю та наркотики.

Наприкінці серпня до працівників поліції звернувся закарпатець, який повідомив, що від нього вимагають велику суму грошових коштів, а саме десять тисяч євро. Чоловікові погрожували, що в разі несплати постраждає він та члени його сім’ї. Таку «компенсацію» злочинець вимагав за надуману моральну шкоду, яку потерпілий нібито йому завдав, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

По даному факту слідчим управлінням поліції в Закарпатській області було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.189 Кримінального кодексу України (вимагання). В ході досудового розслідування оперативники встановили всіх причетних до даного факту осіб.

Вчора, 7 жовтня, в ході проведення спецоперації працівники поліції затримали 26-річного директора охоронної фірми та 25-річного непрацюючого мукачівця під час отримання ними половини із суми, яку вони вимагали від заявника – 152 тисячі 500 гривень.

Реклама

Затримання відбулось на одній із місцевих автомобільно-заправочних станцій в м. Мукачеві. Із автівки на якій приїхали злочинці, працівники поліції вилучили мобільні телефони, грошові кошти в різній валюті, пристрій для відстрілу гумовими кулями та 40 патронів до нього, чотири одноразові шприци об’ємом 5мл кожен з яких містить білу порошкоподібну речовину схожу на метамфетамін та майже десяток флеш карт.

Затримані особи наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство триває і надалі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно