Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Прикордонники затримали закарпатця з квадрокоптером, який переправляв сигарети до Угорщини

Прикордонники затримали закарпатця з квадрокоптером, який переправляв сигарети до Угорщини

Прикордонники затримали закарпатця з квадрокоптером, який переправляв сигарети до Угорщини
ВІДЕО ДНЯ

Прикордонники Чопського загону виявили та затримали громадянина України з безпілотним літальним апарат та з пакунками сигарет, які чоловік переправляв за кордон.

Учора прикордонники відділу «Тиса» Чопського загону під час несення служби зафіксували політ безпілотного літального апарата дистанційного керування. З метою недопущення протиправної діяльності співробітники Держприкордонслужби відразу організували співпрацю із взаємодіючими підрозділами та розпочали пошукові заходи. Як результат, неподалік від державного рубежу охоронці кордону виявили  квадрокоптер типу дрон «8 гвинтів» та чоловіка, який ймовірно здійснював керування ним та переправлення цигарок до Угорщини.  При наближені прикордонного наряду до невідомої  особи, останній вдався до втечі та намагався заховатися у кущах від прикордонників.  Однак це йому не вдалося, правоохоронці затримали порушника, який є громадянином України, жителем м. Чоп, – стверджує Держприкордонслужба України.

Реклама

Крім того, біля квадрокоптера правоохоронці виявили сумку з пакунком у 16 блоків сигарет «Мальборо» українського виробництва та ще 16 блоків сигарет, які були прикріпленимии до самого літального апарату.

Наразі відносно затриманого українця складено відповідні адміністративні документи та передано представникам Національної поліції у Закарпатській області. Разом з тим передано і виявлений безпілотний літальний апарат.

Реклама

Зазначимо, що у цьому році це вже 13 випадок затримання прикордонниками літальних апаратів, що використовувалися для переправлення тютюнових виробів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно