Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Закарпатті прикордонники зупинили 11 вихідців з Афганістану, семеро з яких – діти

На Закарпатті прикордонники зупинили 11 вихідців з Афганістану, семеро з яких – діти

На Закарпатті прикордонники зупинили 11 вихідців з Афганістану, семеро з яких – діти

4 громадян Афганістану, які мали намір незаконно перетнути державний кордон з сімома неповнолітніми дітьми зупинили сьогодні зранку прикордонники Мукачівського загону. Інформацію про виявлення та рух на околиці населеного пункту Дийда Берегівського району групи осіб, які прямували в напрямку держрубежу надійшла від місцевого мешканця. 

ВІДЕО ДНЯ

Висунувшись одразу до вказаного місця, прикордонники зупинили іноземців в двох кілометрах від державного кордону. Документів у затриманих не було, але виявилось, що особи є вихідцями з Афганістану та мали намір потрапити до однієї з країн Європейського Союзу, взявши у небезпечну подорож семеро малолітніх та неповнолітніх дітей, наймолодший з яких 2013 року народження, – констатує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Крім того,  зважаючи на погодні умови одяг та взуття у затриманих був дуже забруднений та промоклий, а діти дуже замерзли. Охоронці кордону одразу ж доставили мандрівників до прикордонного підрозділу, де напоїли теплим чаєм. Наразі встановлюються всі обставини незаконної подорожі, а також коло осіб причетних до організації переправлення іноземців через кордон.   

Реклама

Також вчора прикордонники Мукачівського загону затримали на околиці населеного пункту Геча Берегівського району двох чоловіків африканської та східно-азіатської зовнішності. Під час перевірки виявилось, що документів, які посвідчують особу у іноземців відсутні.

Зі слів затриманих  стало відомо, що один з них є громадянином Судану, та впродовж деякого часу жив та навчався у м. Харків. Громадянство іншого затриманого наразі встановлюється, оскільки затриманий не володіє жодною з європейських мов. Ймовірно, що затриманий є громадянином Китаю.

Реклама

Для проведення фільтраційних заходів, а також складання необхідних адмінпротоколів чоловіків доставлено до відділу прикордонної служби.

На Закарпатті прикордонники зупинили 11 вихідців з Афганістану, семеро з яких – діти – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно